14 Januari 2014

Dian Munira ?

Assalamualaikum,

Ada keyword tentang Dian Munira.
Siapakah beliau ?


Jeng... Jeng.... Jeng...

Ada peminat misteri ke cik adik ni.
Hehe.

Mungkin ada yang kenal Dian ni.
Mungkin ada yang tak kenal pun kan.

Actually Dian pun blogger juga cuma dah kurang aktif.
Seorang blogger dari Sabah.
Sangat peramah dan bermurah hati untuk kawan-kawan.
Especially siapa yang nak ke Sabah tu,
Dia akan offer diri jadi tourist guide.

Oshin kenal pun daripada blog juga.
First time nak ke Sabah dan beliau tawarkan diri jadi tourist guide.
Dari situ kenal seluruh keluarga beliau.
Dan kini family kami saling kenal satu sama lain.
Alhamdulillah ikatan yang terjalin berjalan baik.

Dian Munira

Oshin and Dian's Family

InsyaAllah bulan 2 ni akan ke Sabah lagi dengan family Oshin.
So nanti akan bercuti dengan family Dian.
Semoga ikatan kekeluargaan akan terus kekal sampai bila-bila.
InsyaAllah.

So, Dian...Glamor bha kamu di sini. Ada yang mencari tu. Ehemmm :p

3 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

Nampaknya persahabatan alam maya semakin berpanjangan di dunia maya ye...

Bahrain berkata...

Diam2x ada peminat. hehe

dian.dyan berkata...

omgggg!!
hahahaaaaa
baru baca ni blog..
well..
hahahaa
thanks kak..
moga ukhuwah kita kekal berpanjangan..