13 Disember 2013

Jangan Lupa Berzakat

Assalamualaikum...

Haaa bukan masa Ramadhan je kita kena berzakat ye kawan-kawan. Kalau ada perniagaan pun ada zakatnya. Kalau ada barang kemas pun kita kena bayar zakat especially yang bergunung dalam almari akak-akak, makcik, saudari, gadis, wanita dan seangkatan dengannya. Jangan buat-buat tak tau hokeyyyy...

Actually, kisah zakat ni ada kaitan dengan BE baru. Hehe. Baru nak hapdet kan. Orang lain dah berpusu update dulu lepas dapat sesaat. Lol.


Harap kalau nampak tu click-click ye wahai teman sekalian. Hikss. Kbai.

Tiada ulasan: