24 November 2013

Letih Tapi Seronok...

Assalamualaikum...

Oshin baru sampai rumah ni sebab pergi ambil ayah kat airport Senai tadi. Ayah pergi Sabah sejak Jumaat lepas ada mesyuarat Cuepacs katanya. Oshin ada kabo kan yang Oshin kena bangun jam 4 pagi kelmarin sebab hantar ayah ke airport. Jadi ayah dah selamat pulang. Alhamdulillah.

So tadi Oshin lah drive kereta ke sana dan memandangkan ayah masih penat jadi mak dan ayah jadi Datuk Datin kat belakang. Ngeh3. Kiranya Oshin jadi driver lah. Adik kat sebelh jadi peneman.

Jarang sebenarnya Oshin dapat drive bila ayah ada. Biasalah lelaki memang jarang bagi perempuan drive kalau dia ada. Betul tak ? Tapi sebab ayah kepenatan tadi dapatlah Oshin drive buat mereka. Alhamdulillah.

1 ulasan:

cik amal berkata...

hehe.. yg ni amal setuju.. kalau kt highway laaa... kalau jln biasa, ayah amal lg galakkan.. :)