14 November 2013

Happy Birthday Bro !

Assalamualaikum,

Hari ni 14 November 2013 bersamaan dengan 10 Muharram adalah hari ulangtahun adik bongsu Oshin. Bujang dah adik sorang ni. Boleh kahwin dah tapi tak nak kasi kahwin dulu. Oshin nak dia belajar sungguh-sungguh dan cari kerja kumpul duit untuk diri sendiri dan keluarga dulu. Lepas tu baru boleh kahwin. Haha.


Sempena birthday dia tahun ni sebelum tukar angka ke 2+ tahun depan maka Oshin gigih buatkan satu kek untuk dia. Hee. Oshin ni memang tak reti sangat bab memasak ni tapi kerana teruja tengok sepupu yang rajin buat kek, maka Oshin pun cuba. So inilah hasil Chocolate Moist Cake dari Oshin untuk adik bongsu.

Khas untuk adik Oshin, Faiz ... Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan perjalanan hidup, jodoh berkekalan hingga akhir hayat dan jangan lupa bila banyak duit share ngan akak ni 50% okay. Kah3.

p/s : Pejam mata wa cakap lu. Haha. Puji diri sendiri kemain tau. Lol !

1 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum oshin...sedapnya kek nak sikit boleh...:)