10 Oktober 2013

Contest Original Vintage for Ladies by LaishCloset4u

Assalamualaikum,

Oshin nak ajak korang join contest ni ! Syarat mudah dan hadiah menarik !

Klik Banner

Hadiah yang menanti !!

1st Winner - Voucher LC4u bernilai RM150!! 
(banyak boleh dapat tuu tau.. sakan la u'olls bergaya)
2nd Prize : Voucher LC4u RM100
3rd Prize : Voucher LC4u RM50

10 consolation prize : Voucher LC4u RM25 untuk 10 random winners!

Tempoh Contest :
15 September - 15 Oktober 2013

Pendapat Oshin tentang Vintage ?
Serius Oshin memang suka sangat dengan Vintage ni. Corak nya adakala buat Oshin rasa cool dan rilek. Lebih-lebih lagi bila color yang digunakan lembut dan sesuai untuk digayakan tak kira dimana saja (lebih kepada pakaian). Kalau guna as layout kat blog pun cun jugak. Hehe. Oshin pernah cuba sebelum ni dan hasilnya ramai yang puji. Sesetengahnya nampak comel dan ekslusif especially yang gunakan Vintage pada kad jemputan mereka. Of coz akan menarik perhatian Oshin untuk belek dan tenung lama. So dah berangan lah nanti nak buat Vintage style masa wedding. Ngeh3.

Oshin nak tag :
Normi
Kisah Si Dairy
Anum

5 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

GOOD LUCK OSHIN...AKAK PUN JOIN JUGAK

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck kalau sempat anum join

Normi Nieza berkata...

gud luck eira..:)

adzairdawati makdara berkata...

all the besttttt :)

Laish Closet berkata...

TQ all for joined this contest. Contest tamat pd Hari Raya AidilAdha pd jam 11.59pm. Selamat AidilAdha =)
Click this link : http://laishcloset4u.blogspot.com/p/contest-winner.html