7 Oktober 2013

Alhamdulillah Menang Topup GA

Assalamualaikum.

Jarang sekali Oshin bertuah bila join mana-mana GA. Tapi kali ni Oshin join juga dan tak letak harapan tinggi sangatlah. Hehe. Sebab tau dah jarang bertuah. Jadi memandangkan syarat mudah, Oshin join dengan rela hati lepas dijemput owner blog, Kenit untuk join.

Oshin antara pemenang 3 utama yang dapat topup RM10. Ingatkan dah lepas tarikh untuk bagi detail. Rupanya baru hari ni Kenit update. Hehe. Nampak tak Oshin ni dah hilang ingatan tentang tarikh. Huhu. Banyak makan semut ni :p

Oshin dah siap pun bagi detail kat Kenit. Terima kasih ye sebab bagi Oshin menang. Ngeh3. Semoga Kenit cepat sembuh dari selsema.

2 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

rezeki kan

Normi Nieza berkata...

tahniah..:)