7 Oktober 2013

Alhamdulillah Bertambah Lagi

Assalamualaikum,

Amboi sekarang bukan main payah lagi nak update blog. Pembaca tegar pun mesti dah lupakan blog Oshin ni. Hehe. Maaf ye. Sekarang ni susah sikit nak mengupdate especially kat rumah sebab takde wifi. Tab tu ada tapi macam leceh plak sebab tak boleh nak menaip laju macam guna pc/laptop. Hehe. Sejak dua menjak ni asyik sibuk ke sana ke mari je. Tapi takdelah kerja apa pun. Cuma banyak kelas nak pergi.

Jadi tengok kat dashboard, ramai kawan-kawan update pasal CPUV/BE yang diorang dapat. Maka hati meronta-ronta lah bukak Nuffnang untuk cek sendiri punya. Kot sama ke dapat macam korang kan. Hasilnya ? Mestilah sama. Hehe. Banyak pulak Nuffnang kasi sejak cash out dulu. Rasanya semua orang sama kot. Rezeki kita masing-masing kan. Alhamdulillah.


3 BE baru yang Oshin dapat iaitu 2 dari Chipsmore dan 1 dari SONY NEX 5-T. Bila tengok chipsmore automatik teringat dan terbayang keenakkan biskut coklat tu kan. Yummy sedapnya. Eh, balik ni nak cari chipsmore lah. Hehe. Kalau Sony pula mesti teringat dan terbayang handphone Sony yang canggih tu. Emm apa kata hantar satu kat rumah Oshin untuk review. Haha. Boleh tak ?

Jadi sesiapa yang dapat sama macam Oshin ni, tahniah ye. Sama-sama kita kumpul earning untuk jana pendapatan sampingan. Peace !

4 ulasan:

Normi Nieza berkata...

alhamdulillah..tahniah..:)

Kisah Si Dairy berkata...

wah..banyak nyer yang tengah ongoing tu..tahniah.

suaramirza berkata...

Assalamualaikum Cik Oshin. Lebih Baik Google Adsense atau Nufnangg?

suaramirza berkata...

Assalamualaikum Cik Oshin. Menurut Cik Oshin lebih baik Google Adsense atau Nufnangg?