14 September 2013

Bermulanya Semester Baru

Assalamualaikum...

Agak kurang berseri blog ni sejak kebelakangan ini kan. Mana tak nya owner blog sibuk bebenor. Hehe. Macam-macam kerja dan program pergi. Sabar je lah kan. Hmmmmm. Oshin dah cuti 2 minggu dari kelas dan alhamdulillah keputusan sem lepas agak baik dan meningkat dari sem sebelumnya. Cuma tak rasmi lagilah. Kot pensyarah nak tambah lagi ke kan. Haha. Aminnnn.

Hari ni bersamaan 14 September, Oshin akan mula kelas pertama untuk sem baru. Dengan harapan sem kali ni dapat Oshin capai keputusan lebih baik dan baiki keputusan CPA sebelum ni. Doakan Oshin ye. Cuma jadi masalah bila sampai la ni Oshin tak tau kelas kat mana sebab masih tak dipaparkan dalam laman web U. Harap siang karang dah ada la. Jom tidur !

Selamat malam. Rindu awak ! #Tetiba

1 ulasan:

cik amal berkata...

good luck.. kalau ada masa jemput join :)

SEMUA PESERTA DAPAT HADIAH
syarat mudah, tak perlu klik iklan, sponsor sikit, dan ada rezekii, korang akan dapat rm40 cash/topup atau hadiah-hadiah lain..
http://www.cikamal.com/2013/09/random-by-cikamalcom.html