18 September 2013

BBQ Time With Family

Assalamualaikum...

Hai chuols ~

Miss me ? Hey, I miss YOU too . Who ? Who ever you are . Haish speaking terabur kemain. Hah lantak pi la kan. Lama cari idea. Ada sebenarnya tapi rasa mood ke laut dah beberapa minggu ni. Update bila rasa nak saja.

Alkisah minggu baru ni semua family Oshin ada kat rumah. Jadi bila dah ramai-ramai macam ni haruslah ada plan kan. Memula macam plan nak ke karaoke sekeluarga bersama family pakcik-pakcik. Tapi pakcik Oshin yang sorang ni bagi suggestion buat bbq je kat rumah dia. Jadi membakarlah kami ramai-ramai (padahal yang lelaki je buat keje)




Antara menu yang terhidang dan dibakar adalah :

Ayam
Udang
Sosej
Ikan
Kentang (bungkus dalam foil)

Khabarnya bakal dibuat lagi masa depan dan ditambah dengan sotong. Dah jadi aktiviti wajib tiap kali kumpul ramai-ramai ni. Seronoknya bila kumpul ramai-ramai macam ni kan. Semoga ikatan kekeluargaan ini akan semakin utuh dan rapat sampai bila-bila. Bak kata pepatah, "Air dicincang takkan putus".

Buat Duit Dengan Google Adsense
Buat Duit Dengan Youtube
Ebook Mentor Jutawan bersama Irfan Khairi

1 ulasan:

Normi Nieza berkata...

bestnya..:)