28 Julai 2013

Tercungap Dah Ni Tinggal 1 Je !

Assalamualaikum...

Alahai naik semput dah ni bila nafas paras hidung ni. Haaa dah kenapa pulak ni. Saje nak buat suspen kononnya. Bagi hilangkan stress exam semalam katanya. Padahal mengada je lebih ni. Hikss.

Alkisah BE Oshin ni tinggal satu je. Yang lain dah total dan sum up jumlahnya. Alhamdulillah walau tak banyak tapi hasilnya memberangsangkan. Lepas cash out bulan 5 dulu mencanak BE masuk dalam list. Tapi setiap permulaan ada pengakhiran kan. Jadi mana yang dah lama bertapak mula mematikan diri. Eh ada gitu ek. Hentam saje la labu.


Haaa tengok, tinggal 1 je BE masih bertapak. Itupun dah tercungap sebab macam tak bergerak je. Hehe. Tapi agak-agak kalau nak matikan diri silalah ganti dengan pengganti lain. Oshin sentiasa buka pintu untuk kalian bertapak kat sini. Harap kita dapat bekerjasama lagi di masa akan datang ye.

Apa-apa pun terima kasih pada En Nuffnang sebab sudi bagi can kat blog picisan ni untuk jana pendapatan sampingan. Love Nuffnang !

Ingin Jana Pendapatan Sampingan Melalui Blog ?

Oshin cadangkan korang guna aplikasi ni :


Yang penting Usaha + Sabar !


Robot FaceBook - Hamba Pemasaran Anda!
Follow Up Lelongan - Jangan Jadi Mangsa Feedback Negatif Di Ebay!
Jana RM1,000 Sebulan Dari Rumah Melalui Internet

3 ulasan:

cik amal berkata...

untungnya kakk!!

Normi Nieza berkata...

akak dah blh cashout eira tp nak tunggu hujung bln..hihik

Nadia Johari berkata...

wah..bestnyer