30 Julai 2013

SPREAD FESTIVE JOY WITH UNLIMITED INTERNET

Assalamualaikum..



Raya dah semakin menghampiri. Pastinya semua dah tak bersabar nak balik kampung kan. Haaaa kalau dok bandar 24/7 hnepon / tab / ipad komfem tak berenggang dari tangan kan. Jadi bila balik kampung mesti gelisah jiwa raga sebab takut tak dapat online. Jangan risau !

Bagi pengguna Hotlink atau yang berura-ura atau masih mencari pakej terbaik nak guna nanti. Anda bolehlah beli Hot Tickets dari Hotlink ni. Quota internet sehingga 500MB. Banyak tu !!! Kalau da sampai quota takde extra charge plak tu. Cuma loading tak selaju bila belum habis quota lah. Hehe. Normal situation kan pakai apa pun.

500MB tu untuk 15 hari ! Wow, lama tu. Agak-agak kalau tak puas nak 500MB bolehlah beli dua. Kalau beli dua dapat pulak hadiah special iaitu 2 ketul ayam KFC. Fuyooo sambil berinternet sambil makan ayam. Haaa perut kenyang hati pun senang. Sebelum gerak tu pastikan dah beli hot ticket tu ye !

Tunggu apa lagi ? Dapatkan sekarang di SINI

Rahsia Emas

1 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

berbaloi-baloi