30 Julai 2013

Contest Blogger Jejaka Jambu

Assalamualaikum..

LimeCreative's Blog

O_______O

Mata katak ? Mestilah bukan. Tu namanya terpegun seketika bila masuk blog ni. Ya Allah, kenapalah kreatif sangat ni ? Header dia memang rasa nak bagi berjuta bintang. Nak banding dengan Oshin punya header ? Eh macam takde header je. Haha. Seronokkan bila diberi bakat semulajadi macam ni. Buat apa pun nampak cantik. Tangan Oshin ni tak berapa nak seni sangat. Melukis memang failed !

Dipunyai seorang jejaka yang menggelarkan diri Nan. Adnan sempit kah ? Haha. Gurau saje. Berasal dari Selangor. Eh mana tau ? Bacalah bio kat blog beliau. Heh. Oshin bukan stalker ye nak tau segala benda hal peribadi orang ni. Hehe. So far, blog Lime ni simple dan tak terlalu sarat dengan widget. Sedang-sedang aja bak kata Iwan Dangdut tu. Hehe.

Oh ya ! Kalau nak PowerBank FREE cepat-cepat join contest ni. 30000mAh punya PB. Besar ooo !!! Ada lagi hadiah sampingan yang juga menarik perhatian. Rugi kalau tak join. Contest ni tamat pada 11 Ogos 2013 pada 11:59pm.

Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu.

Rahsia Emas

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck

azwan berkata...

salam.
gd luck. semoga dapat beraya dengan power bank tu :)

Oshin Kecik berkata...

thanks ! :)

Normi Nieza berkata...

good luck..:)

Fizi Zaidi berkata...

good luck:) fizi dtg dr segmen sama :D

zahidahwahid berkata...

good luck....

Eraz Fadli berkata...

Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

Mohd Hakim Faiz berkata...

All the best , good luck

http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

Bahrain Ramlan berkata...

Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html