17 Julai 2013

Sale... Sale.... Sale...

Assalamualaikum...

Shopping dan wanita memang tak boleh dipisahkan. Betul tak ? Apatah lagi bila ada jualan murah / sale / diskaun dan sewaktu dengannya. Haaa. Kat sini Oshin nak kongsikan satu page yang ada sale gila-gila.


Kalau nampak gambar ni menari dalam blog Oshin, silalah tekan ye untuk tahu lebih lanjut. Promosi dia memang hebat-hebat. Oshin pun dah mula tergoda ni. Hoho.


Ni antara promosi yang ada. 70% PRADA BURBERRY COACH uols ! Tak tergoda ke ? Haha. Ada pelbagai kategori yang boleh korang pilih. Dari peralatan rumah, sukan, kereta, manjakan diri, semuanya ada. Sila rambangkan mata anda dengan promosi jualan murah ye. Selamat shopping !

2 ulasan:

Normi Nieza berkata...

shopping jgn tak shopping eira..hehe

Nadia Johari berkata...

TGGU DUIT MASYUKK