18 Julai 2013

Bila JejariRuncing Follow Insta

Assalamualaikum..

Ehemmm kenal tak siapa jejariruncing ? Oshin rasa ramai yang kenal ni. Empunya diri dipanggil Elia. Orangnya baik dan ramah. Even tak pernah jumpa empat mata, Oshin pasti orangnya baik. Rasa teruja la juga bila Elia sudi follow kat insta. Hehe.

Actually Oshin komen kat insta pasal anak mata dia colour coklat uolss. Memang cantik sangat macam minah salleh. Hehe. Oshin memang suka tengok mata orang yang colour lain dari hitam ni (bukan pakai contact lens tau). Then Elia pun ada upload gambar beliau dengan ibunya yang turut mempunyai anak mata colour coklat. Haish comey !

Oh ya, kalau tak tau, Elia juga merupakan anak buah kepada blogger Mak Dara. Elia pun blogger juga. Hehe. Kbai

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow
glamour

pinky_liscious berkata...

untung laaa.. hehehe

Normi Nieza berkata...

amboi org glemer follow dia tu..:)

Nadia Johari berkata...

AMBOII..HEHE..OKLA KALAU TAK SOMBONG