12 Julai 2013

Pendapatan Sampingan Dengan AssignJobs

Assalamualaikum..

Ingat tak Oshin pernah buat entry tentang AssignJobs kat SINI. Dah mendaftar belum ? Kalau belum, bolehlah mendaftar --> DAFTAR

Oshin suka berkongsi dengan kawan-kawan tentang jana pendapatan sampingan ni. Tapi janganlah terlalu meletak harapan yang tinggi ye. Sebab setiap tugas yang dibuat bukanlah kita dapat on the spot. Kita kumpul sikit-sikit supaya lama-lama jadi bukit.

USAHA TANGGA KEJAYAAN

Nilai yang kita dapat tu mungkin tak seberapa pada awalnya. Tapi kalau kita rajin berusaha insyaAllah akan ada hasilnya nanti. Ramai rakan kita yang dah berjaya. Takkan kita nak lihat dia berjaya baru kita nak mencuba. Betul tak ? Apa kata kita sama-sama jalan seiring mencari kejayaan bersama. Itu lebih manis untuk dikongsi.


Setakat ni Oshin dah berjaya selesaikan 20 tugas. 3 lagi masih pending untuk direview employer. Tugas yang diberi pun mudah. Yang penting kita rajin dan kuat usaha. Jadi tunggu apa lagi ? Jom daftar kat AssignJobs ni !


2 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum oshin...kalau dah ada payment nanti die masukkan kat mana ekk..?

dian.dyan berkata...

macam menarik jak..
dah dapat payment kaa?
hehehee