9 Julai 2013

Blogger Meet Up !

Assalamualaikum..

Actually dah lama gambar ni tapi entry tak habis update lagi. Haha. Sorry ye dik sebab ternanti-nanti sambungan Trip To Sabah tu. Tadi tercari gambar untuk tukar cover photo dalam FB tu. Terjumpalah satu gambar yang disnap masa jumpa blogger satu ni. Nak tau siapa dia ?


Blogger yang Oshin maksudkan adalah Cik Azizah. Itu komersial name dalam blog beliau tau. Sekarang ni dah berkahwin dan bakal melahirkan cahayamata tak lama lagi. Cik Jijah ni bertugas sebagai jururawat di sebuah hospital di Sabah. Kebetulan masa jumpa ni Jijah tengah cuti. Asben dia pun tengah cuti tak silap. Hehe. Sorry lupa dah kronologi masa trip ni.

Bila blogger jumpa blogger macam biasalah topik tentang blogger pemes dan otai lah antaranya. Haha. Eh, kami tak mengata buruk tau cuma kongsi cerita je. Haaa siapa lah yang termasuk dalam senarai tu kan. Biarlah rahsia. Hehe. Anyway, nice to meet you Jijah. InsyaAllah ada rezeki panjang umur kita jumpa lagi ye. Mungkin masa tu baby dah lahir. Hehe. Semoga dipermudahkan masa bersalin nanti.

Yang tengah tu Cik Dian. Blog dia on off saje. Haha. Tapi sekarang ni tengah on. Dah datang mood baliklah tu. Janganlah off balik dik. Teruskan berblog supaya akak ada bahan nak baca dan idea nak membahan balik. Haha. *Kasi ayat kejam*

Oh ya ! Oshin dah ada tumblr. *eceh tu pun nak kepoh* Biasalah suka cuba benda baru katanya. Kalau sudi bolehlah singgah sini .. http://oshinkecik.tumblr.com Lebih kurang macam blog jugak cuma tak banyaklah nak merepek meraban macam kat sini. Dan Oshin masih belajar macam mana nak guna. Kalau berminat bolehlah sign up ok !

4 ulasan:

azizah :) berkata...

nice to know u syg~~ t g sabah lagi halo2 la yer..

Normi Nieza berkata...

testing,..:)

oshin kecik berkata...

jijah : insyaAllah....dah niat nak ke sana lagi haha

kak normi : hahaha siap testing tu :p

dian.dyan berkata...

serabai nya mukaaa. hahahaa
mana tak nya..
kuar dr siang sampai ke malam.
last pit stop pun kat tempat kak jijah. hahahaa
gilerrr btol..
nak jalan2 lagi.