11 Jun 2013

Nuffnang Campaigns (BE)

Assalamualaikum...

Wajah berubah sekali lagi. Hampir 2 jam menggodek nak ubah layout baru ni. Rasanya macam ada banyak yang perlu diubah tapi buat sementara okeylah kot. Ada menu yang tak berfungsi pun. Hihi. Nanti dah jumpa bolehlah diubah.

Maka dah lama rasanya tak share pasal Nuffnang kan. Actually Oshin masih menanti jawapan untuk jumlah duit yang Oshin dah cash out bulan lepas. Bagai menanti bulan jatuh ke riba. Tak muncul-muncul khabarnya. Haish. Sabar Oshin sabar. So lepas cash out alhamdulillah masih berbakti lagi blog ni pada Nuffnang bila pihak advertisor masih sudi letak iklan di sini. Harap akan terus bertapak di sini ye.


Sekarang ni dah ada 6 yang masih berjalan. Kalau sudi rajin-rajinlah klik pada iklan Oshin yang bertebaran tu. Hehe. Pastikan status Nuffnang anda adalah Glitterati untuk dapatkan earnings ni. Semoga maju jaya kalian !

p/s : Oshin sedih sebab cincin kesayangan hilang....

6 ulasan:

Normi Nieza berkata...

berubah wajah lagi..:)

Mek Onie berkata...

perghhhhhhhhhhhhhhh!!terbaik

Arol Mubin berkata...

Wah! Ada 6 CPUV? Ini yang jeles. :D Laaa, macam mana boleh hilang cincin tue?

oshin kecik berkata...

@normi : hehe tergoda dgn design blog akak la tapi buat sendiri :)

@mek onie : alhamdulillah hehe

@arol : lama x nampak ??? busy ke dik hehehe rasanya tercicir la kat memana tadi :(

cik amal berkata...

bapak banyak!!!
untung rezekii..
amal klik 1..hehehe

oshin kecik berkata...

hihi rezeki bulan kelahiran.. #eh
thank you amal ! nanti Oshin klik Amal punya :)