29 Jun 2013

Kursus dan Makan Malam

Assalamualaikum... Sekarang ni Oshin tengah berkursus di Subang Jaya.. Oshin tak bawa netbook jadi update guna henpon comel je. Jadi takde lah perenggan bagi nampak cantik sikit entry ni. Hehe. Oshin naik bas dari Pontian jam 8.30 pagi dan sampai dalam jam 1.30 petang. Amik keputusan naik teksi ke hotel berdua dengan kawan. Tapi sampai hotel bilik tak ready lagi. So aktiviti pertama kena dengar taklimat tentang KPI baru yang kami kena achieve untuk masa akan datang. Malam pula adalah majlis makan malam bersama semua staf dan pihak atasan. Ada sesi cabutan bertuah tapi Oshin bukan yang bertuah. Haha. Nak tau grand prize apa ? Handphone Samsung Note 2.0. Siapa yang menang? Salah sorang orang atas jugak. Huhu. Ada yang dapat powerbank, pendrive, laptop jenama lenovo, samsung grand, ipad mini dan voucher jusco. Untunglah yang menang tu kan. Hehe. Oshin memang jarang dapat cabutan bertuah ni. So esok mulalah sesi kursus Oshin sampai Isnin nanti. Dengar khabar esok sampai petang je. Kalau btol boleh tengok bola nanti. Yeahhh. #JDT #LuaskanKuasamu mesti menang !!!                                                            Win RM1,000 Malaysia Vouchers

2 ulasan:

Zuan berkata...

JDT kalah ;p

dian.dyan berkata...

homakkkk aihhhh..
templete hebakk gilerrr..
wordpress tu.. hehee