28 Mei 2013

Online Shopping Again !

Assalamualaikum,

Wallah ~ Again... TER online shopping again ! What should I do now ? Pasrah dan redha akibat ikut nafsu sendiri. #pffttt

Two outfit that I bought for this month ! Fuhhh, melayang duit. Hehe. Tapi untuk kepuasan diri kadang-kadang tak salah kan. Actually, memang dah lama simpan niat nak cari sepasang dua-dua outfit ni. First yang purple tu maxi dress / jubah. Oshin jumpa kat dalam Instagram je. Kalau nak, boleh search @nescafetarik. Harga dia RM38 termasuk postage. Murah kan ? Kain pun sedap dan selesa untuk dipakai.

Outfit kedua pula Oshin beli kat facebook page DelfiraStyle. Boleh dikatakan Oshin selalu juga beli kat page ni. Owner dia memang baik sangat. Ada butik kat Shah Alam di Seksyen 7. Pelbagai jenis tudung dan peplum ada dijual. Oshin beli satu set peplum ni sekali dengan skirt. Jenis kain pun selesa dan sedap untuk dipakai. Jom shopping !

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

:)

Normi Nieza berkata...

wah..online shopping tu..good job..hehe

Mysara Ab Rahman berkata...

cntik n murah! berbaloi la kan..

My Firdz berkata...

Lamanya x shopping online... Hehe...belanja la dik.. Hehe

oshin kecik berkata...

@anum : (:

@kak normi : seronok la shopping kan :p

@mysara : mmg survey yg murah2 je haha

@my firdz : alamak...kena belanja ek hihi ni proses kumpul duit balik kak :D

ct kektus berkata...

kalau dah memang teringin, beli je la. bukan selalu pon shopping2 ni kan. terapi diri kununnya, hihiii

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik.Promosi dan GA juga sedang diadakan sehingga 31mei. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik.Promosi dan GA juga sedang diadakan sehingga 31mei. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik.Promosi dan GA juga sedang diadakan sehingga 31mei. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com