14 Mac 2013

New Layout And Header

Assalamualaikum

Apa pendapat korang tentang perubahan blog ni. Oshin rasa macam tak kena je header ngan background tu. haha. Dasar tak kreatif ! Tapi apa nak buat, ni je la idea slumber yang Oshin mampu buat dalam masa 15 minit. kuikuikui. Header tu Oshin search je kat pakcik Google lepas tu edit nama blog. Kat mana Oshin cari. Klik SINI. So jadilah header yang tak berapa comel macam kat bawah ni.


Kemudian, Oshin pun mulalah buat suai padan color background dengan header tu. Actually macam rasa awkward mula-mula. Tapi kalau dah memang tak berapa nak kreatif sedapkan hati je la. Eh, cantik pulak combination color dia. haha. Nampak tak ayat penyedap hati. Ni hasil lepas suai padan.


Sudilah kiranya kalian memberi komen pada layout baru Oshin ni. Kalau tak berapa nak menawan, ada tak sesiapa sudi renovate balik blog picisan ni. Ehemmmm.



4 ulasan:

Hasri Anis berkata...

pada pendapat saya.. ok la ^_^ loading cepat.. design pun ok jugak.. ni pendapat saya la.. tak tau la macam mana pendapat orang lain..

Afiq berkata...

ok ja.. yang penting blog nampak kemas :)

アヌム berkata...

comel header!

cik amal berkata...

okay! blog lagi kemas