4 Januari 2013

Buffered Earning Again !





actually buffered earning ni dari bulan lepas. Oshin ni jarang check pon akaun Nuffnang tu tengok berapa dapat. sekali bukak tengok je apa BE yang masih berjalan dan yang dah tamat. setakat ni alhamdulillah Nuffnang Oshin sentiasa berjalan. kalau tak banyak sekurang-kurangnya ada lah satu.

Oshin pon tak tau macam mana kriteria yang dipilih. nak kata update selalu Oshin dah jarang update kan. tapi alhamdulillah masih sentiasa jadi pilihan untuk ada BE tu. tapi kan hampir dua tahun lebih masuk 3 tahun kot tunggu nak cukup RM100 tak jugak sampai. sadis betul. haha.

actually bolehlah cash out bila cukup RM50 tapi Oshin nak tunggu RM100. nampak banyak la kononnya kan. haha. so tak sampai lagi maka tak nak la cash out dulu. mana tau cukup time Oshin nak sambung belajar nanti. leh lah guna untuk bayar yuran sikit, campur dengan simpanan sikit.

ni la BE yang masih on going !

Thanks Nuffnang !

2 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum oshin...alhamdullilah semakin bertambah BE...:)

Nadia Johari berkata...

ok la tu ade dr xde kann.=)