19 September 2012

1 Kedai 3 Hari

sesiapa yang asal Pontian atau kampung kat Pontian atau pernah singgah ke Pontian. pernah nampak tak satu kedai baju dan tudung dekat area tambak. nama kedai Fesyen Utama. haaa. siapa yang ori Pontian mesti kenal dan tau la kat mana kan. yang tak tau nanti Oshin bawak okeh.

actually beberapa hari sebelum raya tu. memandangkan ke JB ngan Kota Tinggi tak jumpa apa yang dicari. maka Oshin pergi la Fesyen Utama dengan akak dan Dian. so rambang la mata si Dian ni tengok tudung yang banyak. hahahaha. *ingat tujuan arr Dian*

melilau la kami dalam kedai mencari apa yang berkenan. so Oshin ni jarang beli tudung bila ada depan mata. lagi suka beli secara online *pelik* haaa itulah apa yang Oshin perasan apa masalah Oshin yang sebenar. bhahaha. tak tau la kenapa bila depan mata macam takde aura untuk membeli. tapi asal tengok online je berkobar-kobar perasaan nak membeli. haish.

tapi apa kaitan dengan tajuk entry ? haaa. kalau nak tau Oshin pergi Fesyen Utama ni 3 hari berturut-turut. memula temankan akak dan dian. then bawak mak pulak esoknya. hari ketiga tu bawak aunty dan adik laki Oshin. tak tau la orang kedai tu cam ke tak muka comot Oshin ni. tapi rasanya tak perasan sebab dah dekat nak raya tu kedai full house. hohoho. kayo makcik kayo makcik *kata owner kedai*

dalam tiga hari tu dapat la jugak hasil. tapi bukan tudung pun Oshin beli. Oshin sambar inner neck je. dan Oshin sangat puas hati sebab bila pakai inner neck tu muka Oshin nampak chubby. bhahaha. nampak la perubahan pipi yang semakin naik *kononnya*

haaa itu je ceritanya. bosan ? suka hati la kan. Oshin memang suka merapu. bhahaha. kbai.
 

1 ulasan:

Anum berkata...

ok je entry nie