23 Julai 2012

Ramadhan Ke-3

hai kawan-kawan . macam mana hari ketiga puasa ? oshin pasti semua masih bersemangat lagi kan. adik-adik yang masih sekolah tu jangan lembik sangat tau . haha . nanti da abis sekolah mesti adik-adik rindu suasana berpuasa masa sekolah . heh . oshin la tu . kenangan masa sekolah memang kenangan terindah . kalau u ols rasa sekolah tu membosankan sangatlah korang silap . eh melalut da . oshin nak story hal puasa sebenarnya . emmm . pertama puasa oshin stay umah je ngan family . petang jalan ke bazar bersama keluarga . first time kot keluar ramai-ramai macam ni . hehe . puasa kedua pon berbuka luar sebab oshin kena hantar adik bongsu balik ke poli dia . berbuka dengan ayah n akak oshin je . mak oshin tak ikut sebab sibuk menguruskan Sultan Johor yang turun ke Pontian untuk berbuka dan bersahur kat sini . of coz la sibuk urus apa-apa yang patut kan . kali ni tak sempat kot oshib nak jumpa Sultan . cewahhh . macam orang penting je . wakakaka . ok la hari ni oshin nak ke SSM daftar semula lesen perniagaan . oshin nak buat apa ? insyaAllah kalau da mula oshin kongsi ngan u ols ok . take care u ols ~

1 ulasan:

zacky786 berkata...

ooo meniaga ape agak yer ek