2 Jun 2012

yea ! zizan juara Super Spontan !


haaa . kenal tak mamat macho atas ni . komfem la kenal  kan . sape tak kenal angkat hidung . haha . gurau jep .

korang tengok tak Super Spontan . haaaa . sape ada langgan Astro Warna mesti boleh tengok . kalau yang ada Astro Beyond lagi la advanced . kekekekeke .

setelah 10 minggu bertanding akhirnya tiba lah masa final . dan alhamdulillah rezeki berpihak kepada Zizan . huhallamak . masa nak announce pemenang tu . Zizan boleh meleleh air mata . tak pasti la kenapa . mungkin dia tak sangka kot ramai yang menyokong kerjaya seni dia kan .

ape-ape pun Zizan dah menang . dan team mate dia , Johan dapat tempat kedua . sama-sama hebat dan sama-sama kelakar . tahniah uols . semoga terus berjaya dan hidup JOZAN !

2 ulasan:

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

sengit juga undi mereka semalam.

Syafik Coklat berkata...

zizan memang terbaik pon !!! hehe