4 Jun 2012

lagu menggambarkan isi hati

morning u olls ! ! !

hari ni terasa nak berjiwa sikit la . Oshin pasti antara korang , korang dan korang mesti ada yang bersetuju dengan pendapat Oshin ni . pendapat je okeh bukan arahan mandatori . hihi .

setiap pasangan bercinta mesti ada lagu favorite dan tema masing-masing yang menggambarkan betapa tulusnya cinta korang . betul tak . haha . eeesshhhh . terasa kejiwangan la pulak . haktui .

bila da putus cinta lepas tu dengar lagu tu berkumandang kat mana-mana komfem meleleh je air mata . kalau tak meleleh komfem termenung . layan jiwa kejap . Oshin tulis ni berdasarkan pendapat Oshin sendiri tau . tapi takde la poyo sangat nak over berangan . haha . kalau boleh Oshin tak nak dengar langsung lagu tu . cewah . pasrah la konon .

tapi lepas bertahun dah tak anggap apa pon . cuma masa awal-awal dulu asal lagu tu keluar je mesti family tengok Oshin . haha . faham sangat dah Oshin anti lagu tu . wakakakaka . so sendiri faham la kan . apa lagu tema percintaan uols dengan pasangan ?

3 ulasan:

Anum berkata...

hehehe
anum pun ada lagu kenangan

iEdA berkata...

Betol 2..klo dgr jer msty cpt2 suh owg yg dgr 2 ttup..hehe..anti gk lah...

[5rUs] berkata...

hahaha ade gak lagu yg anti.. tp lagu tu le yg selalu TERdgr... haha