26 Jun 2012

Treatment Braces Once More

alkisahnya pagi ni macam biasa ada treatment lagi . hmm . kali ni memang terseksa yang teramat . sampai mengalir air mata Oshin u ols . hadui doc kasihanilah patient mu ini . tapi nak buat macam mana kan . redha dan pasrah je la . dah ini pilihan Oshin . huuuu .

kali ni nama baru Oshin dengar . Reverse ape ntah . bentuk dia pun bukan melengkung macam biasa ikut bentuk gigi . tapi ada lengkuk sikit . masa nak masuk kat bracket ni hanya Allah je yang tau peritnya . memang kali ni menangis la Oshin .

doc ni pun macam risau . sebab dia ada cakap . time nak pasang benda ni la dia risau sebab susah nak masuk . uwaaaaa . mana la tak kecut perut Oshin bila dengar . memang seksa u ols . tahan je la . sampai satu tahap Oshin rasa tak nak teruskan . tapi rugi la pulak da abis beribu kot . tinggal berapa bulan je lagi nak cabut besi ni .

rasanya next appointment pon akan pasang lagi reverse coil ni . aduhai . seksa la . dah la next appointment tu masa puasa . huhuhu . korang rasa patut tak Oshin teruskan atau berhenti ? tapi takkan la nak putus asa kan . buat benda separuh jalan ? ish tak boleh macam tu . seksanya kejap je . lepas tu dapat hasil yang memuaskan hati . betul tak ?

semoga Oshin kuat semangat tempuh semua ni sampai bulan 3 tahun depan . insyaAllah

4 ulasan:

msredcheesecake berkata...

NAK COMEY KAN? SKSA CAMNE PON, BERTAHANLA...SKET G....

Oshin berkata...

uwaaaaaaaaaa sakit sangat...ingatkan da rilek je...skali tambah lg huhu

Anum berkata...

oshin kena kuat semangat ok

MyMy berkata...

tag kaka :)

http://shelittlesunshine.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-geng-blog.html