12 Februari 2012

will you be my valentine ?


bila sebut ayat ni automatik teringat satu video
ala yang satu dunia rasa tacing over-over
pasal sorang mamat ni proposed gf dia
yang ajak kawen tu
oshin pun tak ingat sapa nama dia
hahahaha
tapi memang sweet la video tu

so sekarang ada tak sesapa
yang rajin nak buat video
konon-konon nak proposed
sorang awek untuk jadi special partner
tapi bukan partner untuk malam valentine je tau
ni kira partner untuk sehidup semati la konon

mesti da berangan la tuh
ada orang yang diminati tetiba datang proposed
ececeh merah da muka tu kan
ngee
semoga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan k
all the best to you guys !

5 ulasan:

Si BuDaK KaChAk berkata...

ade gk berangan nk proposed some1 camtu tp hanya berangan...

blum byk duit lagi nk buat btol2...huhuh

Si BuDaK KaChAk berkata...

ade gk berangan nk proposed some1 camtu tp hanya berangan...

blum byk duit lagi nk buat btol2...huhuh

Oshin berkata...

@Si BuDaK KaChAk siapakah gadis itu ??? :P

Ain Dzaya berkata...

oshin cakap pasal themissdens punya video tu ke? yg blogger dena bahrin? klu yg tu, sweet kan..hehe

psstt...janji ALLAH untuk orang bakal berkahwin ♥

ayanuts berkata...

he..he..skrg memg dah jadi trendkn buat video time nk propose tu