27 Februari 2012

treatment braces 4


setelah sebulan, oshin sekali lagi pergi treatment braces
untuk kali ni macam takde rasa ape
macam kosong je hati ni
padahal sebelum ni berdebar sakan
mungkin sebab beberapa masalah yang terjadi
buat oshin tak tau nak letak rasa apa hahaha

treatment kali ni tak berapa nak sakit sangat
mungkin sebab gigi oshin da mula rata
gigi berlapis pun da takde
so da tak berapa nak sakit la macam sebelum ni

sekarang ni semua gigi oshin da ada bucket
dan nampak normal sikit la pakai braces kali ni
hahahaha
gigi oshin pun da mula rata semua
nak senyum over pon tak segan sangat la
kali ni oshin pilih kaler purple dan pink
senang hati gigi da mula sekata

3 ulasan:

Abg Stalker berkata...

da mkin cun la cik oshin :)

Cik Adieb berkata...

sy pun mau try gak pakai braces :)

zareliqa afiqa berkata...

Bestnyer! macam nak pakai jugak lar :D