10 Februari 2012

sana ga sini ga


banyaknya blogger buat GA skang ni
rasa macam nak join
tapi tak cukup masa nak create post
ada la sempat 1,2 GA oshin join
ikutkan tengok syarat macam melemahkan semangat jugak
setakat follow and like page FB takpe gak
ni yang siap ada penaja
wajib like dan follow semuanya
ikutkan hati dah down semangat nak join
tapi sebab pk support blogger join gak la
yela kadang kadang blog penaja tu
ada yang problem bila masuk
serabut gak tengok
tapi takdelah oshin nak kondem abis-abis
ni setakat apa yang oshin rasa dan nampak la
syarat yang ditetapkan tu kadang kadang buat orang tak minat nak join
eh macam da banyak kali kot oshin bebel pasal ni
hahaha
jangan marah ye korang
tengah cari idea nak hapdet apa lepas ni

Tiada ulasan: