21 Januari 2012

"SEGMEN NASZ : AKU DAN RAKAN-RAKAN BLOGGERKU"



kisah oshin dan rakan blogger....

si cantik manis MTT

oshin suka singgah blog beliau. sekadar membaca entry di blog nya dan kemudian add di FB sebagai rakan. dan jadi follower di twitter. hihi. blogger yang sangat peramah dan cantik u olls. entry yang dibuat menarik dan tertarik untuk dibaca.

sempoi girl Namee

entry ringkas beliau sangat menarik. menampakkan kematangan beliau dalam berfikir sesuatu isu. lagi matang dari oshin kot. haha. blog beliau baru sahaja menjadi blog pilihan dalam Intrend keluaran Januari. silalah cari ye u olls. cantik jugak beliau nih. ala-ala model gitewww.

setakat ni dulu pilhan blogger oshin....
hope sama-sama lah kita terjah diorang ok...

nak join bolehlah klik Banner...

1 ulasan:

Caythrine Amanda berkata...

wah selamat mencuba..mcm menarik je.. :)