25 Januari 2012

rutin hari ni


arini sangat lah BUSY
masuk keje da ada orang datang nak guna PC
masuk dengan muka yang sangat kerek
berlagak macam tau semua benda
bila internet SLOW jadi gabra bila keluar paparan No Connection

bawak pulak budak kecik yang tak reti dok diam
bongkar sana pegang sini lari sana lari sini
panas u olls hati oshin
datang pulak sorang pakcik
mintak buatkan minit mesyuarat dan 30 salinan

lepas tu datang pulak budak nak print kerja sekolah yang di download
dengan printer yang buat hal
bikin hati lagi panas
last-last oshin pergi fotostat je kat kedai
sambil tu fotostat flyers untuk program bulan 2 nanti

dekat jam 6 waktu balik
datang pulak sorang makcik nak fotostat lagi
kali ni nak 36 helai salinan
jadi arini oshin balik umah lambat
kira tak sempat nak duduk sangat la
kesian tak ? haha tak yah kesian...da nama pon keje kan :)

4 ulasan:

Si BuDaK KaChAk berkata...

bgus2....rajin2kn bekerja...

=)

miss atie berkata...

nasib la utk yg keje cam kite ni oshin... jd secretary utk 1 kmpg... semua dtg suh buat surat la, minit mesyuarat la... saboo je la

anamizu berkata...

hai oshin ! alam pekerjaan kite sama ! tak menang rasa kaki tangan dlm 1 hari bila yg dtg tu jenis serentak je semua kan.. eeeee pastu bila kita dah tutup baru nk dtg fotostat lah byr bil lah nk print lah... grrrrr ~



eeeee tak suke ! eeee tak suke !




err tp rasa puas hati bila dpt jumpak gegng blogger yg sama kerja PI1M nih..1st time nih jumpak yg sama kerja ada blog ! hehe



slm kenal Oshin !! ^___^

oshin kecik berkata...

slm kenal !

ada je geng PI1M yang jadi blogger cuma tak ramai yg open cam oshin haha tp oshin pon tak banyak cite pasal keje kita ni..nanti tambah stress kahkahkah