26 Januari 2012

line cam haremmmm


sadis betul dua hari ni...
line tenet kat ofis ni cam haremmm...
modem blinking tak berhenti...
kontraktor kata nak hantar orang...
tapi yang datang semalam kata orang lain yang buat...
tunggu punya tunggu takde pon yang datang...

kang kalau report time orang nak rehat baru datang...
perut dah bunyi lagu beyonce nih...
mintak isi macam-macam walaupun tak leh kunyah...
user yang datang pon pakai tak sampai 5 minit...
sebab tak dapat bukak FACEBOOK
sedih tengok anak melayu nih...
perkhidmatan yang disediakan tak digunakan sebaiknya...

tapi kebaikkan line lembap nih...
diorang tak dapat bukak lama-lama...
hahahaha...

5 ulasan:

msredcheesecake berkata...

Keje keje.... Heee...

Oshin berkata...

@msredcheesecaketgh keje la ni hihi tp x tau nak buat mcm mana..pening2

Cik FaRiZaM berkata...

kalau modem prob mmg stress ..lgi lagi kite sndiri try godek2...bc manual smua tp tk berjaya. mmg stress!!!

miss atie berkata...

same gak ngan tempat atie ni... internet mcm chipsmore je... skt ht di buatnye...

anamizu berkata...

haah tu la bila line tenet slow eeeeee nyampah je rase sbb user dok tanye je ape ni kak.. ape ni line takde ni.. eeeee =P


errr tp padan muke kan sape sruh nk fesbuk je manjang.. hehe