16 Januari 2012

rindu nak menari



dulu masa sekolah oshin suka tengok tarian...
especially tarian zapin...
kebetulan salah sorang kawan baik oshin memang pakar dalam bidang tarian nih...
dengan usaha dan minat beliau...
tertubuhlah satu kumpulan tarian kat sekolah tu...

kenangan tarian waktu di kolej
bermula dari situ diorang berlatih setiap hari...
dan oshin pun ikut sama teman kawan ni mengajar diorang...
kebetulan ada satu masa tu diorang kene buat persembahan...
salah sorang penari jatuh sakit dan tak dapat buat show...
budak budak ni boleh pulak buat lawak soh oshin ganti...
sebab alasannya oshin selalu ada time diorang berlatih...

nak tak nak kenala join kan...
yang lawaknya oshin paling buat spoil...
lupa step jangan cakap lah...
siap jalan cari position yang betul lagi...hahaha
nasib baik penonton tak perasan oshin buat hal atas pentas tu...

lepas tu masuk U oshin teruskan lagi buat persembahan untuk kolej...
macam-macam step oshin dan kawan kawan reka...
memang ikut style sendiri la...
dan sekarang oshin rindu nak menari zapin lagi...


Ingin daftar ChurpChurp --> SINI
Sukakan kecantikkan ? klik SINI
Inginkan kuku cantik bersinar --> SINI
Jom jadi Masterchef --> SINI
Dessert terbaikkk --> SINI

Tiada ulasan: