16 Januari 2012

interview lagi


hype...
hari ni oshin lambat hapdet lagi...
sibuk dengan urusan sejak pagi lagi...
pergi amik fail kat umah lagi satu...
print resume kat ofis kawan kejap...
jumpa ketua kampung...
basuh 'baby' yang da comot abes tu...
amik mak kat ofis anta balik umah...
lepas tu baru gerak ke arah destinasi yang sepatutnya...

oshin drive sensorang dari umah ke JB...
sampai Danga Bay call orang yang berkenaan...
tanya kedudukan ofis kat mana...
tunggu adik oshin yang interview sama...

setakat ni dari interview tadi insyaAllah ada peluang buat oshin..
adik oshin pun insyaAllah akan dapat jugak kerja tu...
cuma position berlainan la...
tempat keje pon lain-lain...
keje untuk oshin mungkin lebih banyak outstation...

ni yang seronok merayap...
wakakakaka...
tapi merayap pon untuk buat keje...
doakan oshin berjaya ye korang...

Tiada ulasan: