7 Januari 2012

merancang percutian bersama kawan-kawan


hai korang...

tetiba oshin macam excited nak kongsi ngan korang. insyaAllah kalau tiada aral melintang next week oshin nak rancang percutian dengan kawan kawan kerja.

destinasi pilihan adalah Melaka. tahun lepas ada jugak pergi Melaka tapi just lepak-lepak gitu je. aktiviti setakat makan and borak-borak. kali ni punya percutian nak masukkan sekali tentatif program.

acara wajib kitorang untuk setiap pertemuan adalah Karaoke. ngeh3. itu yang paling best sekali. lain-lain lebih  kepada melawat tempat-tempat menarik. kalau sempat nak bermandi-manda di Wetland Melaka. betul ke nama dia. haha.

ni oshin dah riki harga setiap tempat yang nak pergi. kawan oshin akan cari tempat untuk menginap. mungkin esok da boleh war-war kan kepada semua. kebanyakkan memang da tak sabar tu. hihi.

3 ulasan:

ecadwinkyasha berkata...

wahhh,seronoknya pergi bercuti!.....eca pun nak pg bercuti juga....xde la cuti sgt.lepask2 dgn kwn after exam :)

Oshin berkata...

hihi tahun ni mcm asyik nak berjalan je...bulan 3 nnti ke sabah pulak...

Miss Nadya berkata...

sorry oshin..:(
sebab terpaksa cabut lain..:(
lmbt sehari je kan..:(