11 Januari 2012

berubah lagi !


eh tukar lagi lah ! ngeh3. saja nak berubah angin. sebelum ala-ala gurlish kan kaler pink. kali ni jadi tenang setenang lautan biru. cewah. bahasa nak over kan minah !

so ada komen ape-ape tak. memang oshin fokus abis nak ubah-ubah blog comel malu-malu penyu nih. hik3. adalah dalam 2,3 jam mengadap. hihi. yang jadi lama sebab sambil ubah blog oshin tonton tv.

memula pukul 8 lebih tadi fokus kat berita. dalam pukul 9 layan Bicara Hati. selang seli dengan Maharaja Lawak Terbaik Edisi Sepah. lepas tu layan Opera Van Java. lepas tu layan pulak Nada Cinta. akhirnya berubah jugak semuanya. wakakakaka.

ermmm. lambat loading tak ? okeh tak perubahan nih. anything yang perlu dikurang atau terlebih cantik ke. ahaks. perasan ko minah ! so kebanyakkan oshin refer pada blog Lyssa Secret. banyak sangat tutorial yang beliau sediakan. mudah dan sangat comel untuk korang cuba.

ape lagi cepat lah terjah blog Lyssa Secret.

Ingin daftar ChurpChurp --> SINI
Sukakan kecantikkan ? klik SINI
Inginkan kuku cantik bersinar --> SINI

3 ulasan:

Cik Hany berkata...

hehe..comel2...saye pon tengah ubah gak..haha...tak setel2 lagi sebab line internet...

Anum berkata...

cantik
jom terjah

SiTi FaiRuS berkata...

sweettt..hihi tp kan iklan nuffnang tu tgh2..cam mnggagu nk membace