22 Disember 2011

oshin dah ada signature !

assalamualaikum..

cewah macam #retis la pulak kan nak ada signature kat blog. haha. tapi signature ni memang perlu untuk semua orang. nak buat buku bank pakai sign, nak buat loan pon pakai sign. sesetengah tempat sign kene sama untuk setiap document. kalau tak sama nanti jadi masalah lain pulak.

sebenarnya oshin da lama nak buat. tapi tak pandai nak buat. haha. penah cuba tapi tak menjadi. so oshin blogwalking tadi kat [Sini] ternampak la signature dia. cuba la buat lagi tapi tak jadi jugak. haha. kesian kan. so oshin tepek pertanyaan kat FB beliau macam mana nak buat signature tu.

so beliau pon bagi la link blog [Ni] macam mana nak buat signature tu. dan hasilnya.....

tara...................
comel tak signature oshin

5 ulasan:

Anis_Apis berkata...

Nak jugak!!!! haha

~AmyLiana86~ berkata...

cantik....

normi nieza berkata...

yeayy..nak wat jgk..:)

Oshin berkata...

jom2 buat sesama...

aimie amalina berkata...

hehehehe
someeeeiiii!
same tone dgn kaler blog die :))