22 Disember 2011

blog kanak kanak ke ?

assalamualaikum...

firstly macam biasa oshin nak ucapkan terima kasih la buat readers yang sudi singgah kat blog oshin nih. ye memang tak best mana pon blog nih. cara tulis entry pon macam budak tak cukup umur. orang kata tak padan ngan umur. da tua tapi berangan nak jadi muda.

haha. tapi lain orang lain cara kan. suka hatilah nak tulis macam mana pon. kalau tak suka tak yah baca. kalau rasa cara penulisan oshin kat blog ni menyakitkan mata plus hati sanubari boleh klik X kat atas tuh. tapi kalau dah baca sampai huruf terakhir tu kiranya best la jugak blog ni kan. haha.

oshin tak berhak nak halang atau block sesiapa untuk baca. kalau rasa nak jadi readers yang setia memang oshin amat alu-alukan. tapi kalau nak jadi stalker yang hanya cari kesalahan dan jadikan bahan umpatan bersama kawan kawan. rasanya bukan ini tempatnya.

oshin ni memang tak sempurna. dan fact yang semua manusia tak sempurna. so kadang kadang nak menegur tu ada caranya. blog oshin ni hanya cerita tentang oshin dan orang orang yang bermakna je. so orang yang oshin tak nak cerita dan tak ingin nak cerita. memang oshin tak masukkan walaupun hanya 5% je terselit. itupun sebab tak nak orang terpinga-pinga bila baca (eh ada ke yang baca?)

so kalau rasa nak kutuk blog ni. kutuk secara terang-terangan. sila letak nama SEBENAR kat bahagian komen tu. kalau berani MAJU ke depan. jangan sekadar cakap belakang je ! oshin tak pernah kisah pon dengan hidup orang orang tak penting nih. tapi ada je orang tak penting ni nak amik tau hal oshin. lantak ko la !

8 ulasan:

Eyra Daniel Arshad berkata...

blog kanak-II pown best ape..hahahahax..bio je la owg yg suka mengutuk tu..smile..=)

aimie amalina berkata...

hayooo
ada yg ckp bukan2 ke kat oshin?
x pela..biarlah..asal kita buat sesuatu yg x salah..
mulut org smp bebilee la cm tu..

sbr ye dea!

Oshin berkata...

thanks korang !!!

terasa semangat balik bila ada supporter macam korang...

Oshin berkata...

thanks korang !!!

terasa semangat balik bila ada supporter macam korang...

Oshin berkata...

thanks korang !!!

terasa semangat balik bila ada supporter macam korang...

Oshin berkata...

thanks korang !!!

terasa semangat balik bila ada supporter macam korang...

zareliqa afiqa berkata...

biarkan jek ngan orang tu.Dia ckp cmtu sbb nak buat kita down.Suka atie kita lar nak tulis camne pun kat blog kita.huhu,iqa suka baca kat blog ni lagi2 bila oshin tulis pasal braces.Buat rujukan kat sini :)

Oshin berkata...

thanks iqa...memang oshin terasa la bila org buat mcm tu...oshin tak pernah kacau life die..tp die nk sibuk hal oshin plak huhu