11 Disember 2011

kesilapan yang mengharukan

assalamualaikum...

semalam oshin ada post pasal mintak tolong kat korang kan pasal SEO, Analytics dengan Outsourcing. tapi takde sorang pun yang sudi nak tolong. takpela. oshin bukan orang glamer untuk korang bagi pendapat kan. yela. oshin merajuk dengan korang. #pffttt.

cut the crap.....

lepas oshin da cari sendiri maklumat tu walaupun faham sikit je. oshin anta la resume dengan portfolio pada encik yang mintak tu. lepas tu pagi tadi oshin cek emel. encik tu ada balas. bila baca ayat dia oshin tak tau nak describe macam mana. nak gelak ke, malu ke, segan ke, nangis ke. oshin tak tau la.

nak tau apa salahnya ?

sebenarnya encik tu bukan suruh cari outsourcing. tapi crowd sourcing. haha. adoiyai. masalah pendengaran betul la oshin ni kan. nasib baik la balas balas kat email. kalau face-to-face mahu nya oshin masuk bawah meja sekarang nih. haha.

harap-harap encik tu tak marah atau gelakkan oshin la. mungkin kesilapan ni nampak kecik tapi kesannya pada oshin besar tau. malu yang teramat nih. haha. macam mana la kalau oshin dapat peluang keje kat situ. mahu nya diungkit. segan ai.

2 ulasan:

Khairiz berkata...

alaihai sedih je baca, sabar la ye, biasa la tu kesilapan sering berlaku, dari kesilapan la kita belajar tuk lakukan perkara yang betul

Alongxp berkata...

hape kebenda benda2 tu semua?