13 Disember 2011

Jom Naikkan Trafik Blog!


anda seorang yang gila trafik ?

trafik blog ke trafic light ?

silalah jenguk ke [Sini]

pasti anda tidak akan menyesal !

Mak Dara, okeh tak starting oshin. haha. gurau saje. meh oshin cite lagi pasal blog nih walaupun da 5 kali oshin cite. #EhYeKe

blog oshin ni tak spesifik pada sesuatu cerita. tapi oshin lebih suka beri pendapat atau pandangan terhadap sesuatu isu dari sudut pandangan mata dan hidung mancung oshin. #ehMancungKe.

kadang kadang dengan rela hati menyibukkan diri dengan segmen, GA dan contest blogger lain walaupun jarang. dan jugak bila tahap takde idea nak hapdet. oshin suka cari ape ape gambar dari kocek pakcik Google untuk dikongsi bersama dengan yang lain.

sekian sahaja untuk hari ini.

peace yo !

16 ulasan:

Anum berkata...

jom jenguk

Arol Mubin berkata...

Fewwitt! Arol Mubin datang terjah blog nie. Hehe! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Terima kasih kerana sudi join ye.. Mohh kita terjah menerjah dan kasi naik trafik sesama kita ye... =)

Miziey berkata...

Dtg dr segmen yg sama. Salam kenal~
:D

mekjangok berkata...

salam perkenalan...jom follow teman..

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

Qimayra Mohammad berkata...

datang dari segmen yang sama :)
dah follow blog ni, kalau sudi follow la kite balik yer :) :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

from sabah, with love ^^

zatiey berkata...

salam perkenalan.zatiey pon join segmen ni jgk...jemput singgah ke belog zatiey..

http://cintakukini.blogspot.com/

Cik Syue berkata...

salam perkenalan :) i follow u, kalau sudi, follow me back ya!

http://sukehatiakuokey.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

cik najihah berkata...

singgah dari segmen mak dara

Anamarza berkata...

follow

http://www.anamarzablog.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

syaidatie nurdilla berkata...

Dtg dr segmen yg sama.. jom terjah blog.. @~@

naf. berkata...

menyinggah di sini :)

naf. berkata...

menyinggah di sini :)

wantie berkata...

dari N3 yang sama. follow u jugak
come tu my house at :
http://lovingwantie.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

minah senget berkata...

TERJAH DR BLOG MAK DARA
DONE FOLLOW U
:)
JOM SINGGAH

http://minahsengetberbelog.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Rahmah Ram Ram berkata...

As salam....

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking :)