14 Disember 2011

i don't need a boyfriend !

assalamualaikum...

perghhhh tajuk tak nak gempak pulak kan. macam bajet HOT je nak cakap macam tu. konon da cantik sangat la diri tu nak over acting cenggitu. haish.

eh korang jangan salah anggap okeh. oshin da nak start keluarkan hujah nih. haha. da ready ke belum ? okeh macam ni la kata kata oshin okeh.

kenapa oshin tak perlu boyfriend ?

memandangkan umur oshin ni da masuk suku abad. rasanya status boyfriend tu da kurang sesuai untuk digunakan. jadi target oshin bukan lagi mencari boyfriend. tapi mencari bakal suami. cewahhh. ayat tak leh blah kan.

pada oshin kategori boyfriend ni macam untuk sementara. macam tak best je untuk digunakan. mungkin sebab bersepah kot orang gunakan. cubalah kita tukar sikit nak tak ?

kalau kita serius dengan seseorang tu tak yah la cakap ni boyfriend/girlfriend aku. kita tukar pada ayat nih. 'si dia ni teman teristimewa untuk aku dan seandainya ada jodoh dialah bakal pendamping hidup aku ke akhir hayat' pehhh. kalau korang dengar pasangan korang cakap macam tu. apa korang rasa ?

'Macam Bunga Api Meletup-Letup Kat Udara'

haha. betul tak ? nampak la pasangan tu serius dengan hubungan kan. so oshin tak nak la boyfriend tapi teman istimewa. haha. *apsal macam lari tajuk ni* #APTB

so ciri-ciri bakal suami oshin. urmm. tak tau nak letak ape. kalau letak kriteria tapi tak dapat ape yang dicari tu. lain pulak yang jadi kang. so terima je la kelebihan dan kekurangan pasangan tu nanti. hihi. chill okeh ~~~

3 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

insya-Allah...akn jumpe nnti ^_^

normi nieza berkata...

adik dah otw....akaknya bla lagi..haha

^^eKaTiKaH^^ berkata...

relex dulu..kalau ade jodoh xkemane..nnt jumpe la tu.. ^^