27 Disember 2011

$100 sehari ???

assalamualaikum...

oshin nak ajak korang cari duit lagi neh. nak join tak ? rugi weh tak join. caranya mudah dan simple.

keuntungan yang korang boleh dapat ? macam macam ada.

memula korang klik kat sini => LINK

lepas tu register la. yang penting akaun Paypal mesti ada okeh. sebab nanti bayaran terus ke akaun Paypal korang.

once korang da register automatik dalam akaun ada $50. ni dalam USD tau. bukan RM da.

so jawab survey yang diorang sediakan. korang boleh jawab 3 kali dalam sehari. dan setiap survey yang korang jawab akan diberi $14.

then korang promote la kat kawan kawan. ajak diorang join. setiap orang yang join korang akan dapat $15. bila diorang jawab survey korang akan dapat 20% keuntungan dari diorang. seronok tak ?

selain tu, andai kata reference korang tu dapat $100 dalam sehari, automatik nilai dalam akaun korang akan bertambah $20. peh memang blink blink mata korang lepas nih.

ayuh...kita join sama-sama. klik [Sini]

6 ulasan:

Eyfa Zalifa berkata...

alahai sis..xde paypal..kalau x mmg nak join...:(

Oshin berkata...

buat la dear...rugi takde akaun paypal...byk survey guna paypal tau utk transfer $$$

zareliqa afiqa berkata...

paypal tu ape?huhu=.=

normi nieza berkata...

mcm mana nak buat acc peypal tu eira?hehe

Abg Stalker berkata...

ok,abg pun xde .T_T so x bole nk tambah2 duit utk blnja kwin nti.

Oshin berkata...

nnti oshin ajar buat paypal oke :)