29 Disember 2011

10 BE !

assalamualaikum...

hah ? oshin dapat 10 BE ! kenapa ? tak percaya ? ngeh3.


dari 10 BE atas tu cuba buangkan nombor 1. jadi dapat lah KOSONG. ngeh3.

jangan marah eh. sebenarnya nak bodek encik Nuffnang nih. bila nak masukkan BE baru kat oshin neh. mesti dah tak menarik kan untuk selit iklan kat sini. huhu. bagi la tiga empat ke. cewahhh. mintak nak banyak pulak kan. bukan apa. oshin dah nak sampai minimum value untuk cash out. hihi.

encik Nuff baik hati kan. meh bagi kat oshin ye. (orang lain ramai lagi tak dapat oshin, bagi la depa peluang pulak) okeh baik. *sambil angguk kepala dan berlalu pergi


1 ulasan:

zareliqa afiqa berkata...

iqa tak penah dapat be.Jom kita g usha incik nuffnang sama2 nak??~lalallaa :)