10 November 2011

#Tentang Oshin

assalamualaikum...

oshin nak ajak korang buat segmen la. HAHA. opsss. gelak besar la pulak. takde makna oshin nak buat segmen lagi. semuanya gara-gara takde sambutan segmen aritu. wakakaka. eh, oshin tak sedih la. oshin hepi je nih. tak nampak ke oshin tengah senyum ^__________________^

entry kali ni oshin nak ajak korang kenal kenal ngan oshin. cewah. macam promot diri dalam calon isteri pilihan la pulak. wakaka. jangan nak over sangat senah oi ! ni serba sikit la tentang oshin. buat STALKER cepat cepat cari pen dan kertas salin banyak banyak. takpon print je page ni buat bukti oke ! [smile]

nama gedik
oshin / kecik / adik / budak poyo

hari lahir
isnin

tarikh lahir
16 Jun [sila sedia hadiah oke] / 8 syawal [kalendar Islam]

warna kegemaran
biru turqoise / pink / purple

makanan kegemaran
nasi goreng kampung / nasi lemak / tomyam

minuman kegemaran
nescafe O ais / teh O ais

hobi
baca novel / sukan / tidur / main tenet

gila pada
blog / FB / twitter [senang kata Social Networking]

status
single lar best !

da macam dulu dulu kan masa sekolah. beli satu buku kecik lepas tu passing kat kawan suruh tulis biodata. siap ada yang tampal tampal lagi. lukis bunga la. lukis LOVE la. adoiyai. kecik kecik da pandai nak cinta cinta. tak malu yewwww. ada soalan nak tanya lagi ke ?

1 ulasan:

cik ainisha berkata...

hahah macam kecik2 dulu kan.... buat buku biodata :)hahhaa nk pgil oshin si comel.. hehe