12 November 2011

Segmen: Review Blog Cik Hany


oshin nak join segmen Cik Hany coz die selalu singgah blog oshin nih hihi.

syarat-syarat die :-


  1. Follow blog Cik Hany
  2. Follow fanpage blog Cik Hany kat sebelah kanan tu..*tak wajib
  3. Copy banner kat atas dan letak kat entri korang, link ke entri nie taw
  4. Buat entri bertajuk Segmen: Review Blog Cik Hany
  5. Ikhlaskan diri untuk review blog Cik Hany (kekurangan @ kelebihan) dan sertakan sekali cadangan korang untuk memperbaiki blog nie..:) *(Cik Hany terima dengan hati terbuka)
  6. Dah siap, sila tinggalkan link penuh entri korang kat kotak komen di bawah
  7. Tinggalkan link anda di link exchange di bawah yer..
  8. Tarikh tutup: 30 November 2011

ni pendapat oshin la. dari mata bundar sepet oshin nih. cewahhhh.


cik hany better guna layout 2 column. sebab cik hany letak banyak sangat widget. dan bila widget terlalu banyak akan memberatkan loading. then kaler tulisan pon better guna 2-3 kaler yang sesuai dengan background. perkemaskan lagi susunan widget. bahagian komen pulak better guna pop-up windows. lagi satu yang ni oshin tak pasti memang masalah oshin ke atau cik hany da set kat html. nak copy tak leh right click. tapi guna ctrl + C boleh. hihi. tapi tu perkara senang je kan. takde masalah.

so itu je kot yang oshin rasa nak komen. oshin ni tak bape nak pandai sangat la. sebab oshin pon dalam proses belajar jugak nak cantikkan blog nih. hihi. tapi entry pon kene la meletop kan. seiring dengan kekemasan blog. keep it up !

1 ulasan:

Cik Hany berkata...

hehe..thanks dear...
that why Cik Hany wat segmen nie... sbb mybe Cik Hany x nmpak ape kurangnyer blog nie... thanks again... Cik Hany cube perbaiki lagi blog nie yer...

lots of love..hee:D