17 November 2011

emosi terganggu malam neh @_@

assalamualaikum...

oshin pasti malam ni seluruh rakyat Malaysia penuh emosi kan. ini semua gara-gara tengok bola untuk Sukan SEA. siyes berdebar oke. dah la lawan kat tempat yang tak reti nak hormat orang #pffttt.

memang sangat kurang ajar la diorang bila lagu Negaraku tengah berkumandang. selamber badak sumbu je depa jerit jerit. bising bising. tiup serombong ntah hape hape tu kan. oshin rasa nak jotos jotos kepala diorang tu. langsung takde adab !

first half tu oke la lagi. masih terkawal emosi nih. masuk 2nd half makin kemuncak emosi. semua pemain lawan main kotor. padan muka kene kad kuning HAHA yang tak boleh bla tu pengurus pasukan Ong Kim Swee kene keluar padang. hadoi. apesal ntah.

pemain Malaysia yang best best semua kene bentes. diorang memang main kotor je kan. tak boleh ke main cara bersih. kalau Malaysia boleh main clean apesal ko nak main dirty ! haiyoo. penuh dendam la depa nih. kalau yang ada twitter memang sakan la tengok TL. haha.

macam macam emosi boleh kita tengok. seronok ! dan rasanya semangat 1 Malaysia tu memang penuh dalam diri setiap rakyat. kedai kedai makan semua nya full house sebab diorang lepak tengok bola. seronok kan ? ape ape pon TAHNIAH buat Harimau Malaya atas kemenangan malam nih.

lepas ni tumpu pada separuh akhir dan kekalkan permainan macam tadi. hope boleh kekal jadi JUARA tahun ni. insyaAllah.

2 ulasan:

deno berkata...

deno tak tengok bola tadi coz hari nie demam... tadi tido time bola tadi... deno terjaga sebab dgr suara abgngah duk marah2 pemain indon tuh... so, bangun la... tengok2 malaysia dah 1... pe2 pun! hidup malaysia! :)

Abg Stalker berkata...

abg tgk sampai tertdo dpn tv.haha..sbb mmg x brp minat. :P