5 November 2011

ask vs mlm

assalamualaikum..

hah oshin nak bertanya ni. tanya apa. kan tajuk entry tu ASK. jangan salah faham oke. ASK tu bukan english word tapi singkatan bagi Anugerah Skrin 2011 yang dah pon berlangsung tadi kat TV3. sapa tengok ? oshin tengok sikit jep. haha.

MLM ? multi level marketing ke ape. muahaha. jangan salah faham pulak. MLM tu stands for Maharaja Lawak Mega yang disiarkan kat astro Warna 132 pukul 10.00 malam tadi. sejam lewat je dari ASK. dan ni la antara salah satu sebab napa oshin tak tengok sangat ASK tu.

salah satu sebabnya dalam ASK tu lebih kepada anugerah berfesyen kot. fesyen paling top mestilah berkemban kan. tak pon sekadar tutup parut kat peha je. janji betis lawa boleh tayang satu Malaysia. dan ini lah salah satu tempat untuk wanita wanita cantik peragakan body vogue da vast mereka. pewittt. untung para laki cuci mata kan.

dalam MLM pulak ada Dato' CT. haha. rugila ASK bila Dato' CT takde. kurang persembahan yang mantap. kikiki. persembahan malam ni memang ada yang lawak gila and ada yang tak lawak langsung. paling best of coz la grup Boboi gandingan Afdlin ngan HarunSalimBachik. then Adlin Aman Ramli. jadi sangeeta u olls. memang pecah perut gelak. but his dance serious perfect ! bukan senang woaaa nak menari tarian india tau. tapi dia boleh buat dengan baik ! love it so much !

tak lupa grup Bawal Power. memang Bob Kuman tu sempoi gila. main belasah je kutuk orang. haha. dan paling comel kumpulan dari Indonesia, Saehu. komfem la yang menarik perhatian anggota yang kecik badannya tu. imut sekali deh ! yang lain-lain pon oke tapi boleh diperbaiki *cewah da macam juri pulak oshin ni*

tapi terpulang la pada korang kan. mungkin yang takde Astro tu tengok ASK je. yang ada astro pon kalau tak langgan pakej Astro Warna pon tak dapat tengok jugak. hihi. oshin pon tak langgan tapi kat umah nenek ada. so pegi la umah nenek semata-mata nak tengok MLM. wakakaka *terbaik tak*

3 ulasan:

deno berkata...

deno tengok kejap je anugerah skrin tu... tak best... tadi pun tengok MLM jugak... heee :)

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

sama laa..td tengok ask kejap je..pukul 10 terus tgk mlm..haha!!..bp ngan boboi tu best kn?..tp adlin owned the show laa tonite!..haha!!..

Abg Stalker berkata...

abg x tgk dua2.motif?astro ada tp abg yg xde. +_+