11 Oktober 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA


selamat datang ke blog Oshin.

anda dipersilakan untuk memberi komen sepedas yang mungkin.

kalau nak air boleh lah tinggalkan banner kat ruangan iklan PERCUMA kat atas tu ye (kalau masih ada kosong lagi la ye) hihi

segmen ni akan berakhir jam 11 malam ini

cepat join !

klik banner je !

5 ulasan:

----- ----- berkata...

nk kritik blog nie bleh x..hehe~~

NasZ berkata...

thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, bagi saya blog dah simple cuma loading page agak lambat skit je tapi still ok. mungkin bleh kemaskan lagi sidebar rasanya macam berserabut skit. hehehe. cadangan je.

MOHD NASER.com

Yatie Awang berkata...

akak pun join
akak tak ada masalah nan blog ni
header pun cantik, walaupun seksi sikit hahahha

fiezah91 berkata...

hye.blog ni ok dan tak bermsalah pun.loading page pun cepat. teruskan ye. selamat berblogging :)

datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

KiMiE berkata...

Singgah n follow :)

blog ni dah ok..cuma sidebar tu kemaskan lagi..loading page agak slow ( ke line sini yang hampeh? )header cun..rasa nak berkenalan ngan awek kartun tu :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html