11 Oktober 2011

jom tinggalkan iklan PERCUMA !!!

assalamualaikum...

ha rindu tak ? rindu tak ? tak rindu ? ok fine. tak amik ati pon. haha.

oshin tak dapat nak online beberapa ari sebab jumaat lepas oshin sibuk dengan kelas bersama cikgu bangsa Cina. mereka nak belajar buat blog. dan baru dapat ajar sikit sebab tenet sangat menyedihkan.

ari sabtu pulak oshin ke kL sebab makcik oshin ada buat kenduri doa selamat. tapi kendurinya hari ahad. haha. cakap macam kaf lam ya nga la oshin nih. ish ish.

memandangkan sabtu tu plan yang sepatutnya oshin atur tak jadi maka oshin teman adik oshin yang nak kawen tu ke melaka. tengok kad da siap belum. alang alang da ke melaka oshin singgah kedai makan member sama keje (sekarang da bekas pekerja la). korang pergila kedai beliau. baru je bukak dalam sebulan ni. tempatnya dekat Pula Gadong dan nama restoran Nasi Ayam Belanga. memang sedap !

hari ahad kenduri plak uma makcik. lepas tu balik da malam. isnin pulak sibuk dengan hari terbuka tempat keje kawan oshin. malam nak online tak leh sebab BB da kene terminated. haha. da 2 bulan tak bayar. so petang tadi baru pegi bayar abis dan akhirnya dapat la online malam ni !

cerita punye la panjang lebar. tak masuk topik langsung ! haha. biasalah oshin memang suka merepek panjang panjang kan. kalau boring leh tekan X kat atas kanan tu. so oshin cuma nak cakap kalau sudi korang tinggalkan la banner kat ruang kosong kat atas tu. oshin da sediakan untuk korang. sapa cepat dia dapat !

1 ulasan:

fieda berkata...

hai oshin..kak fieda tumpang letak banner ye...mekasih..:)