19 Oktober 2011

pelakon panas !!!

assalamualaikum...

ha. sapa pelakon panas tu ? adalah. Rahsia. hihihi. jangan marah. takde sapa sapa pon pelakon yang panas. depa tak kene panggang pon sampai jadi panas. haha. maaf ye.

sebenarnya oshin nak buat announcement untuk orang orang Johor especially orang Batu Pahat. kalau ada sesiapa yang berminat nak jadi pelakon boleh la datang uji bakat kat The Summit Mall pada 22 dan 23 Oktober nih.

ujibakat ni dijalankan oleh pihak Suhan Movies. kenal dak ? ala. Rosyam Nor punye la. die kan ada program yang cari pelakon tu. ala program Pilih Kasih. kalau sapa sapa yang selalu singgah blogger otai macam BA, Ujang, Nisa Kay, AndyHowt mesti ada baca kan entry diorang pasal pelancaran Pilih Kasih 3 tu.

jadi kalau berminat boleh la pergi k. ni oshin bagi link untuk keterangan lanjut mengenai sesi ujibakat yang akan dijalankan [SINI]

Selamat Mencuba !!!

2 ulasan:

Atiqah Wadiah berkata...

oshin x join?hehe =p

Oshin berkata...

xde bakat la hihi